Leasing Fyn hjælper, når du vil lease brugt udstyr

Hos Leasing Fyn er vi ikke i tvivl om, at det for nogle af vores kunder giver bedst mening at lease brugt udstyr. Vi sætter en stor ære i at klæde dig godt på, når du skal på jagt efter det helt rigtige udstyr, og vi hjælper, så du undgår de faldgruber, der kan være forbundet med at lease brugt.

Der er mange fordele ved at lease helt nyt udstyr. Men har du tænkt over, at der også kan være adskillige gevinster ved at lease brugt udstyr? Måske kan det være en fordel for netop dig og din virksomhed at gå den vej.

 

Der er talrige fordele ved at lease brugt udstyr. Alle ved, at en ny traktor mister værdi det øjeblik, den forlader forhandleren. Det gør en brugt traktor ikke på samme måde. Derfor kan der være gode penge at spare for kunder, som hverken har økonomi eller behov for at investere i nyt udstyr. Leasing Fyn tilbyder både sparring med kunden og rådgivning om finansiering, så kunderne kan færdes trygt på markedet for brugt udstyr” siger Peter Livoni, finansieringskonsulent i Landbrugs- og entreprenørafdelingen hos Leasing Fyn.

Når du vil lease brugt udstyr, er det vigtigt at holde øjne og ører åbne. Ingen ønsker at lease ”katten i sækken”. Derfor sparrer vores finansieringskonsulenter gerne med kunderne om, hvad de skal være ekstra opmærksomme på, når markedet undersøges for brugt udstyr. Det handler blandt andet om udstyrets alder, stand, kilometer eller timestand.

Vi vurderer altid det udstyr, vores kunder har fundet frem til. Vi finder lignende udstyr, som vi sammenligner med og sørger for at få bedst mulig indsigt i udstyret – vi vil gerne være vores kunders ekstra øjne og ører. På den måde tilstræber vi, at vores kunder ender med det for dem rigtige udstyr. Og at der investeres i udstyr, som lever op til kundens behov” siger Peter Livoni.

 

Auktion – vi klæder dig på til det

Måske overvejer du at tage på auktion og byde på udstyr? Inden du drager afsted, kan du med fordel tale med din finansieringskonsulent hos Leasing Fyn. Sammen finder vi ud af, om vi kan tilbyde finansiering af det udstyr, du har i kikkerten. Vi har også kunder, der kommer til os umiddelbart efter en auktion, og spørger os, om vi kan finansiere det udstyr, de har købt. Og ofte finder vi i den situation også en god leasingløsning til kunden.

Som leasingselskab, der tilbyder leasing af brugt udstyr, har du som kunde den store fordel at være i professionelle hænder. Hvis sælger ikke er maskinforhandler, kan det være svært at gennemskue, om sælger har de rette papirer på udstyret, og om sælger er den retmæssige ejer. Alt dette sørger vi for, at der er styr på, for vores kunders tryghed er vigtig for os.

Det er enormt vigtigt, at vi sparrer grundigt med kunden. Vi skal stille de rigtige spørgsmål, så vi, så vidt muligt, kommer hele vejen rundt og får vendt de væsentlige aspekter ved aftalen. Kun sådan sikrer vi, at kunden får en fornuftig løsning, der lever op til hans/hendes behov,” siger Peter Livoni.

 

Forhandler af brugt udstyr

Er du forhandler af brugt udstyr, så kan Leasing Fyn også tilbyde dig mulighed for leasingfinansiering af udstyr til dine kunder – kontakt en af vores medarbejdere for at høre mere.

Leasing Fyns brugte udstyr

På Leasing Fyns hjemmeside kan du ofte finde et udvalg af brugt udstyr, som Leasing Fyn eventuelt kan tilbyde din virksomhed at lease. Måske er der netop det udstyr, du står og mangler. Tilmeld dig Leasing Fyns nyhedsbrev, så får du automatisk besked, når der er udstyr, du er interesseret i.

Fem uundværlige råd, når du vil lease brugt

Når du leaser brugt, sparrer vores finansieringskonsulenter gerne med dig, så du får den bedst mulige oplevelse. Derfor har vi bedt vores finansieringskonsulent Peter Livoni give sine fem bedste råd til succesfuld leasing af brugt udstyr.

Brug rådene som tjekliste – så skulle du gerne få en god oplevelse med leasing af brugt udstyr:

  • Spark dæk. Det allervigtigste, du bør gøre, inden du leaser brugt udstyr, er at ”sparke dæk”. Præcis, som skulle du købe en brugt bil. Undersøg og fornem udstyret selv, og brug din sunde fornuft.
  • Kig på prisen. Se, om den matcher det udstyr, du får, når du tager stand, alder og kvalitet i betragtning.
  • Vurder dit egentlige behov. Det kan være fristende at købe dyrere udstyr, end du egentlig har behov for. Du kan også komme til at gå for meget på kompromis, så udstyret ikke kan matche dit reelle behov. Vær ærlig over for dig selv, når du vurderer, hvad du har brug for.
  • Vær sikker på købsvilkårene. Forhør dig grundigt hos sælger om de betingelser og omstændigheder, der gør sig gældende for køb af udstyret.
  • Tag en god og grundig samtale med din finansieringskonsulent hos Leasing Fyn. Vores fornemste opgave er at klæde dig godt på, så du står stærkt, når du vil lease brugt.

Interesseret I at at tale med en af vores medarbejdere? – så finder du os alle sammen her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med brugt udstyr, så får du automatisk besked, når der er nyt.

Hvis du er interesseret i at se vores aktuelle brugte udstyr, finder du det her.

 

Du kan altid få fat i os hurtigt ved at ringe på 62 61 20 20  – vi er klar til at hjælpe dig!

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os