Leasing Fyn har bygget nyt domicil

Leasing Fyn har bygget nyt domicil på Bondovej 1 i Odense SV tæt på motorvejsafkørsel 52.

For os er personlige relationer en vigtig del af hverdagen – derfor byder vi også gerne på kaffe i vores nye hus, hvis du er interesseret i at høre mere om din virksomheds muligheder med leasing eller factoring. Du kontakter os bare på 62 61 20 20 – og laver en aftale.

Vi kommer selvfølgelig også gerne på besøg i din virksomhed. Vores finansieringskonsulenter kører hver dag ud til vores kunder og forhandlere uanset hvor i Danmark, de befinder sig.

Måske vil du vide lidt mere om os, inden du beslutter dig for et besøg? – følg linket her og læs lidt om, hvad vi står for.

Måske er det tid til at skifte firmabilen ud?

Vi er klar til at hjælpe dig med en ny firmabil, hvis den gamle skal udskiftes. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder med leasing – så kontakt en af vores specialister i billeasing – de hjælper dig gerne med hele processen. Lige fra at skaffe dig af med den gamle bil, evt. indretning af den nye bil osv.

Du finder kontaktoplysningerne på billeasing-specialisterne Søren Olesen og Danny Jeppesen her.

 

Se vores aktuelle tilbud på leasing af personbiler.

Se vores aktuelle tilbud på leasing af varebiler. 

 

 

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os