Leasing af maskiner til golfbaner

Leasing er en oplagt mulighed, når du skal finansiere nye maskiner til vedligehold af golfbanerne. Vi ved, at maskiner er dyre – både i anskaffelse og vedligeholdelse, og det at pleje et golfanlæg kræver store investeringer. Derfor er det af afgørende betydning, hvordan man vælger at finansiere investeringen i maskinerne. Her er leasing et godt alternativ til køb.

Leasing Fyn har arbejdet med branchen i mere end 10 år, og vi har derfor oparbejdet et stort kendskab til de danske golfbaner.

Vi har specielt stor viden inden for:

  • Hvilke maskiner har banen brug for til at opretholde en høj vedligeholdelsesstandard.
  • Hvor lang driftsmæssig levetid har de forskellige maskintyper.
  • Hvordan planlægges de forskellige investeringer.
  • Hvordan opnås der sammenhæng mellem omkostningerne til maskiner og golfbanens løbende indtægter.
  • Hvordan håndteres maskinparkens løbende tilpasning og ændringer.

Disse områder har løbende vores fokus, og vi er derfor i tæt dialog med de forskellige maskinleverandører til branchen. Dertil kommer, at vi deltager i udstillinger, seminarer m.m. rundt om i landet.

Hvis du er interesseret i at høre om jeres muligheder i forhold til leasing af maskiner til vedligehold af golfbaner, så er du velkommen til at kontakte vores leasingspecialist Jan Hartvig Petersen på 23 21 35 61 eller jan.hartvig@leasingfyn.dk.

1-2-3 guldkorn om leasing af maskiner til golfbaner

Vores specialist i leasing af udstyr til golfbaner Jan Hartvig Petersen har mange års erfaring med finansiering til dansk erhvervsliv – herunder også rigtig mange af Danmarks golfklubber. I følge Dansk Golf Union er der 190 golkklubber i Danmark og her af har 78 af klubberne valgt at samarbejde med Leasing Fyn om finansieringen.

I artiklen her kan du læse mere om, hvordan leasing kan bidrage til økonomien i golfklubben, når det gælder maskiner til vedligehold af golfbanerne.

Artikel fra Greenkeeperen nr. 2 2016 – Jan deler her ud af sin viden om leasing af maskiner til vedligehold af golfbaner.

 

For os er gode personlige relationer vigtige

I Leasing Fyn arbejder vi hele tiden på at have de bedste personlige relationer til vores kunder og forhandlere. Det kan du læse mere om her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os