Leasing af maskiner til golfbaner

Leasing er en oplagt mulighed, når der skal finansieres maskiner til vedligeholdelse af golfbanerne. Vi ved, at maskiner er dyre – både i anskaffelse og vedligeholdelse, og det at pleje et golfanlæg kræver store investeringer. Derfor er det af afgørende betydning, hvordan man vælger at finansiere investeringen i maskinerne. Her er leasing et godt alternativ til køb.

Leasing Fyn har arbejdet med branchen i mere end 15 år, og vi har derfor oparbejdet et stort kendskab til de danske golfbaner.

Vi har specielt stor viden inden for:

  • Hvilke maskiner banen har brug for til at opretholde en høj vedligeholdelsesstandard.
  • Driftsmæssig levetid for de forskellige maskintyper.
  • Planlægning af investeringshorisonter.
  • Optimering af sammenhæng mellem omkostningerne til maskiner og golfbanens løbende indtægter.
  • Håndtering af maskinparkens løbende tilpasning og ændringer.

Vi drøfter også gerne de specielle moms- og regnskabsregler, der gælder på det her område.

Den her branche har løbende vores fokus, og vi er i tæt dialog med de forskellige maskinleverandører til branchen. Dertil kommer, at vi deltager i udstillinger, seminarer m.m. rundt om i landet.

Hvis du er interesseret i at høre om jeres muligheder i forhold til leasing af maskiner til golfbaner, så er du velkommen til at kontakte vores leasingspecialist Jan Hartvig Petersen på 23 21 35 61 eller jan.hartvig@leasingfyn.dk.

1-2-3 guldkorn om leasing af maskiner til golfbaner

Vores specialist i leasing af maskiner til golfbaner Jan Hartvig Petersen har mange års erfaring med finansiering til dansk erhvervsliv – herunder også rigtig mange af Danmarks golfklubber. I følge Dansk Golf Union er der 190 golfklubber i Danmark og her af har 87 af klubberne valgt at samarbejde med Leasing Fyn om finansieringen.

I artiklen her kan du læse mere om, hvordan leasing kan bidrage til økonomien i golfklubben, når det gælder maskiner til vedligehold af golfbanerne.

Artikel fra Greenkeeperen nr. 2 2016 – Jan deler her ud af sin viden om leasing af maskiner til vedligehold af golfbaner.

 

For os er gode personlige relationer vigtige

I Leasing Fyn arbejder vi hele tiden på at have de bedste personlige relationer til vores kunder og forhandlere. Det kan du læse mere om her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os