Hvorfor vælge Leasing Fyn?

Vi har arbejdet med leasing i over 35 år. Det har givet os et indgående kendskab til markedet, og til vores kunder og deres behov.

Se her hvordan vi hjalp en kunde

Fordi personlige relationer er vigtige

Vi har altid været, og vil fortsat værne om at være, en værdibaseret og menneskeorienteret organisation med fokus på at styrke de personlige relationer. Internt som eksternt. Vi tror på, at jo bedre vi kender hinanden, jo mere kan begge parter få ud af samarbejdet. Derfor sidder vi ikke kun og administrerer fra kontoret. Vi kommer gerne forbi hos dig.

Fordi et godt samarbejde betyder meget

Leasing Fyn er ikke bare en leverandør, men din seriøse, serviceorienterede og værdiskabende samarbejdspartner. Du ved, hvor du har os. Og vi er også klar til at hjælpe ekstraordinært, hvis du skulle få behov for det.

Fordi vi står for kvalitet

Vi lægger vægt på kvalitet i arbejdet og kvalitet i dialogen. Hvad det præcis betyder for dig og din virksomhed, fortæller vi gerne mere om, når vi mødes.

Interesseret i at læse mere om, hvem vi er?

Du kan læse mere om, hvad vi står for ved at følge linket her – om Leasing Fyn.

Måske skal I have nye biler?

Hos os kan du også lease biler til din virksomhed. Vi tilbyder leasing af både nye og brugte biler. Og vi hjælper dig også gerne af med den gamle bil. Interesseret i at høre mere? Så er du velkommen til at kontakte vores specialister i billeasing Søren Olesen/23 21 35 62 eller Danny Jeppesen/41 72 45 29.

Se vores aktuelle tilbud på biler her.

Nyhedsbrev om brugt udstyr

Interesseret i at modtage en e-mail fra os, når vi har brugt udstyr, som du er interesseret i?
TILMELD NYHEDSBREV
Hvis du allerede er tilmeldt nyhedsbrevet kan du afmelde dig igen her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os