Fordele ved leasing af landbrugsmaskiner

Der er flere fordele ved leasing af landbrugsmaskiner. En leasingaftale giver dig i første omgang større økonomisk handlefrihed. Du undgår at skulle binde penge i dyrt udstyr/driftsmateriel til dit landbrug. I stedet kan du bruge pengene til at skabe vækst i din bedrift.

Se her hvordan vi hjalp en kunde

Med en leasingaftale undgår du også en større udbetaling. Vi finansierer anskaffelsen op til 100% samtidig med, at du bevarer dine lånemuligheder i banken. Du skal ikke trække på kassekreditten eller optage lån.

Vi kommer gerne på besøg hos dig

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om præcis dine muligheder og dine fordele. Du kan finde kontaktoplysningerne på vores finansieringskonsulenter her. Eller ring til os på 62 61 20 20. Så skal vi nok finde den person, der bedst kan hjælpe dig.

Måske vil du gerne lige læse mere om Leasing Fyn som samarbejdspartner? – hvis du følger linket her, kan du læse om de værdier, vi forsøger at efterleve hver dag i vores forsøg på at opnå størst mulig tilfredshed hos vores kunder og forhandlere.

Du kan også lease person- og varebiler hos os

Vi har også specialister i billeasing her i Leasing Fyn. Så hvis du er interesseret i at høre om mulighederne for leasing af en person- eller varebil til din virksomhed, så fortæller de gerne om det. Du er velkommen til at kontakte Søren Olesen på 23 21 35 62 eller Danny Jeppesen på 41 72 45 29. Et af de oftest stillede spørgsmål er jo netop, hvornår det kan betale sig at lease frem for at købe eller låne.

Du kan læse mere om billeasing her.

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os