Interesseret i en god snak om dine investeringsplaner for 2018?

Så er 2018 skudt i gang – og et nyt år er begyndt i din virksomhed. Hvis du har brug for sparring, når det gælder finansiering – så er vi selvfølgelig klar. Du kan kontakte os på 62 61 20 20. Vi har finansieringskonsulenter over hele landet – og kommer gerne på besøg i din virksomhed.

Vi er specialister i leasing – og har en bred indsigt i de forskellige brancher i dansk erhvervsliv. Vi er ejet af Middelfart Sparekasse, Fynske Bank og Sparekassen Sjælland-Fyn. Vi har arbejdet med finansiering siden virksomhedens start i 1983. Og med en medarbejderstab på 51, er vi klar til at servicere dig og din virksomhed. For os er gode personlige relationer vigtige – derfor kommer vi også gerne på besøg i din virksomhed, så vi kan få indblik i, hvad det er, der er vigtigt for jer – se hvordan I arbejder, og hvad I arbejder med.

Du kan læse mere om Leasing Fyn her.

Måske har I også brug for nye firmabiler?

Vi har også specialister, der kan hjælpe dig, når det gælder billeasing. Vi kan f.eks. hjælpe med leasing af varebiler og personbiler. Og vi har bred viden på tværs af bilmærkerne. Hvis du vil høre mere – eller har en konkret bil, du gerne vil have et tilbud på – så kontakt Søren Olesen på 23 21 35 62 eller til Danny Jeppesen på 41 72 45 29.

Se vores aktuelle tilbud på varebiler her.

Se vores aktuelle tilbud på personbiler her. 

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os