Du kan lease alle typer af industrimaskiner…

Det er dyrt at investere i industrimaskiner og vedligeholdelse er også omkostningstungt. Derfor er det af afgørende betydning for driften af din virksomhed, hvordan du vælger at finansiere dine investeringer. Her er leasing et godt alternativ til køb.

At lease betyder reelt at leje og er dermed et fornuftigt alternativ til at købe, hvis du vil undgå at binde penge i investeringen.

Vi ejer udstyret – du har brugsretten til det

En leasingaftale med Leasing Fyn betyder, at du langtidslejer det udstyr/driftsmiddel, der er tale om. Det er altså Leasing Fyn, der ejer udstyret/driftsmidlet, men du erhverver dig brugsretten til det i hele leasingperioden.

Du kan frit vælge leverandør, og prisen for udstyret/driftsmidlet aftaler du selv med leverandøren. Med en aftale på plads med din leverandør indgår du efterfølgende en leasingaftale med Leasing Fyn.

Du betaler leasingydelser for brugsretten

Når udstyret er leveret og godkendt af dig, betaler vi leverandøren. Vi lægger så at sige pengene ud for dig. Herefter træder leasingaftalen i kraft, og du betaler hver måned, hvert kvartal eller på de tidspunkter af året, hvor det likviditetsmæssigt passer dig bedst, en leasingydelse til Leasing Fyn som betaling for brugsretten til udstyret.

Leas din næste industrimaskine til f.eks. metalbearbejdning

Når det gælder leasing af maskiner til industribrug, så kan vi være med. Alle typer af industrimaskiner eksempelvis metalbearbejdningsmaskiner, træbearbejdningsmaskiner og plastmaskiner kan leasingfinansieres hos os, når bare investeringen er på mindst 50.000 kr.

Ud over maskiner til produktion har du også mulighed for at lease til mange andre formål: Erhvervsejendomme, kørende materiel – lastbiler, varebiler og personbiler – samt diverse former for kontorudstyr og IT-udstyr for blot at nævne nogle af mulighederne.

Vi hjælper dig med den rigtige finansieringsløsning

Hos Leasing Fyn hjælper vi dig med at sammensætte den finansieringsløsning, der er bedst for dig. Vi giver dig kvalificeret rådgivning og tilbyder finansieringsløsninger, der er tilpasset både dit behov og udstyrets levetid og holdbarhed.

Kontakt os meget gerne med en konkret forespørgsel, hvis du står foran en større investering og overvejer leasing. Vi er altid åbne for en snak om dine muligheder.

Interesseret i brugt udstyr?

Måske har vi brugt udstyr, som du kan bruge? Klik her og se, hvad vi har på lager lige nu.

Læs mere her

Nyhedsbrev om brugt udstyr!

Interesseret i at modtage en e-mail fra os, når vi har brugt udstyr, som du er interesseret i?
TILMELD NYHEDSBREV
Hvis du allerede er tilmeldt nyhedsbrevet kan du afmelde dig igen her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os