Hvorfor vælge Leasing Fyn?

Hvorfor skal du vælge Leasing Fyn som samarbejdspartner, når det gælder leasing af maskiner til din produktion? –  bl.a. fordi vi har arbejdet med leasing i over 35 år. Det har givet os et indgående kendskab til markedet – til vores kunder og deres behov.

For os er det vigtigt, at vi kender hinanden godt

Vi har altid været, og vil fortsat værne om at være, en værdibaseret og menneske-orienteret organisation med fokus på at styrke de personlige relationer – internt som eksternt. Vi tror på, at jo bedre vi kender hinanden, jo mere kan begge parter få ud af samarbejdet. Derfor sidder vi ikke kun og administrerer fra kontoret – vi kommer gerne forbi hos dig.

Du kan læse mere om vores værdier i Leasing Fyn her.

Vi vil ikke kun være din leverandør…

Leasing Fyn er ikke bare en leverandør, men også en seriøs, serviceorienteret og værdiskabende samarbejdspartner, som du altid ved, hvor du har. Og som også er klar til at hjælpe ekstraordinært, hvis du skulle få behov for det.

Vi lægger vægt på kvalitet i arbejdet og kvalitet i dialogen. Hvad det præcis betyder for dig og din virksomhed, fortæller vi gerne mere om, når vi mødes.

Vi kan også hjælpe dig med leasing af person- og varebiler

Du kan lease dine maskiner til produktionen hos os – men også dine biler. Måske har du varebiler kørende, der snart skal skiftes ud? – eller personbiler? – det hjælper vi også gerne med. Kontakt vores billeasing-specialister, og træk på deres erfaring når det gælder billeasing. Få et bud på en optimal løsning for din virksomhed, når det gælder leasing af person- og varebiler.

Du kan finde kontaktoplysningerne på Leasing Fyns specialister i billeasing her.

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os