Fordele ved at lease maskiner til industri

Fordele ved at lease maskiner til industri er der flere af – f.eks. vil en leasingaftale give din virksomhed større økonomisk handlefrihed. Du undgår nemlig at skulle binde penge i dyrt udstyr/driftsmateriel. I stedet kan du bruge pengene til at skabe vækst i din virksomhed.  F.eks. at udvikle nye eller eksisterende produkter, opbygge nye markeder, investere mere i salg og markedsføring eller måske opnå bedre rabataftaler hos leverandører og samarbejdspartnere.

Med en leasingaftale undgår du også en større udbetaling, da vi normalt finansierer anskaffelsen 100%. Og så bevarer du dine lånemuligheder i banken, da du ikke skal trække på kassekreditten eller optage lån.

Vi fortæller dig gerne om dine muligheder med leasing

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om præcis dine muligheder og dine fordele.

Og hvis du gerne vil vide mere om Leasing Fyn som virksomhed og samarbejdspartner, så er du velkommen til at klikke på linket her.

Ny firmabil?

Hvis du overvejer at købe ny firmabil, så er du velkommen til at kontakte en af vores specialister i billeasing – brug dem gerne til at til sparre med. De ved både en masse om biler og om finansiering. Du kan ringe til Søren Olesen på 23 21 35 62 eller til Danny Jeppesen på 41 72 45 29.

Se vores aktuelle tilbud på leasing af biler

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os