Lange telefonkøer er på top-10-listen over de mest irriterende ting i verden. For når man har brug for nogen, så har man ikke brug for, at det skal være besværligt. Det er noget, vi forstår hos Leasing Fyn, og derfor vil du altid være nr. 1 i køen hos os!

Vores kunder får en kontaktperson tilknyttet, der går langt for ALTID at være tilgængelig. Tag for eksempel vores finansieringskonsulent, John. John tager telefonen, fra han vågner, til han går i seng, og svarer på mails dagen lang. John går langt for at give den rette vejledning, og ikke mindst støtte, når du leaser hos Leasing Fyn.

Jeg har en kunde, der skulle have en ny maskine fra Tyskland, men havde problemer med det tyske sprog. Så han ringede til mig midt i handlen, og jeg stod selvfølgelig klar til at støtte ham igennem processen. Det var egentlig ikke en stor sag, men tidsforbruget og mine arbejdsopgaver blev større, end jeg reelt set burde. Men jeg kan slet ikke forestille mig at gøre andet! Det er vigtigt for mig virkelig at gøre en forskel for kunden, og det betyder, at jeg oftest går langt for at hjælpe – det samme, ved jeg, gør sig gældende for mine kollegaer. Vi går ikke hjem, før vi har løst dagens opgaver.

John, finansieringskonsulent i Landbrugs- og entreprenørafdelingen/Sydjylland

Men du har nok gennemskuet det. Vi kan jo ikke ALTID være tilgængelige… og det er helt rigtigt! Vi holder også fri, ferie og er syge.

Derfor opererer vi med et team af medarbejdere, så hvis din kontaktperson ikke er til rådighed, er der altid en fra teamet, som er klar til at gribe dig og dine forespørgsler. Det vil altså sige, at det altid er velkendte personer, der håndterer din sag. Det betyder også, at du altid har tæt kontakt til os.

Vi ved, at der, hvor vi kan gøre en reel forskel for vores kunder, er, når der er brug for os. Derfor sætter vi en ære i altid at yde den bedste kundeservice, der findes på leasingmarkedet – særligt, når du står midt i brændpunktet. Vores finansieringskonsulenter sætter sig ind i deres områder, og de ved, hvornår der er et særligt sæsonpræget behov for deres støtte.

Nu er jeg i Landbrugs- og entreprenørafdelingen. Det betyder, at jeg ved, når der er særligt brug for mig – også udenfor kontortiderne. Så når høsten står for døren, er jeg mere til stede. For hvis en maskine brænder sammen, så ved jeg, hvor meget det betyder, at jeg er til stede NU og ikke senere.

John, finansieringskonsulent i Landbrugs- og entreprenørafdelingen/Sydjylland

 

Vi går langt for vores kunder, og du er altid nr. 1 i køen.

Du må gerne teste os!

Hvis du vil i kontakt med en af vores medarbejdere, så kan du finde dem her

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os