Højvang Laboratorier analyserede sig frem til en mærkbar gevinst ved leasing

Højvang Laboratorier A/S arbejder med kemisk-, geoteknisk- og mikro-biologisk analyse. Det kræver specialiseret udstyr, og da der de seneste år har været en markant vækst i forretningen og antallet af medarbejdere, er leasing blevet mere og mere interessant for dem.

Derfor indgik de i 2019 en aftale med Leasing Fyn om finansiel leasing af deres bilpark – og samtidig også deres laboratorieudstyr. På bilsiden giver finansiel leasing blandt andet den fordel, at de slipper for at betale registreringsafgift af køretøjerne ved indgåelse af leasingaftalerne. For Højvang Laboratorier betyder det, at de selv kan styre restværdien, hvilket giver en fleksibel hverdag, hvor man kender udgifterne både i dag og i fremtiden, hvor leasingaftalerne på bilerne skal indfries. Det er også muligt at tegne både serviceaftale og bilforsikring til leasingaftalerne, og Højvang Laboratorier er også opmærksom på vigtigheden af, at Leasing Fyn bliver inddraget ved overvejelse om nyt køretøj, så de både opnår god rådgivning og indkøb til de rigtige priser.

 

Mehdi Javadi fra Højvang Laboratorier med Nellie Sørensen fra Leasing Fyn

 

Selvom man traditionelt tænker på biler, computerudstyr og entreprenørmaskiner, når man taler om leasing, er det også muligt at lease andet materiel – eksempelvis laboratorieudstyr. Meget forenklet, når blot investeringen er over 50.000 kroner, kan man lease alle typer af anlægsinvesteringer, deriblandt medicinal-udstyr. Det er noget, som også kommer Højvang Laboratorier til gode ifølge produktionschef Mehdi Javadi:

 

“Vores partnerskab med Leasing Fyn er en af grundstenene i vores forretning. Vi kender den præcise udgift til udstyr, og binder ikke den likviditet, som vi gerne vil have til at arbejde for os.”

 

På den anden side af det gode samarbejde mellem Højvang Laboratorier og Leasing Fyn sidder finansieringskonsulent Nellie Heilskov Sørensen:

 

“Det er altid spændende at arbejde tæt sammen med inspirerende virksomheder med behov lidt ud over det sædvanlige – og når vi så ovenikøbet kan bidrage med en god løsning indenfor finansielle leasingaftaler, der kan være med til stimulere fortsat vækst, er det win-win!”

 

Leasing Fyn er stærke, når det gælder leasing til medicinalbranchen – både når det gælder leverandører og virksomheder indenfor branchen.

Hvis du har spørgsmål til leasing, kan du altid kontakte Nellie på 93 63 52 02 eller på nellie.sorensen@leasingfyn.dk.

 

Kontakt en finansieringskonsulent – se telefonnumre og mailadresser her 

 

Ny firmabil? – se vores aktuelle tilbud på leasing af personbiler og varebiler her

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os