Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Gode relationer skabet i gummistøvler – og i øjenhøjde!

Udgivet: d. 24. januar 2021

Hos Leasing Fyn trækker finansieringskonsulent Peter Meggers gerne gummistøvlerne på og går med i maskinhuset, marken eller stalden, når han mødes med sine kunder i landbruget. Han er selv landmand og har mange års erfaring som finansiel landbrugsrådgiver og kender derfor alt til de udfordringer, hans kunder kan stå med, når de skal bruge nyt udstyr.

Hos Leasing Fyn er det vores overbevisning, at den personlige relation skaber det bedste fundament for et godt og tillidsbaseret forhold til vores kunder. Derfor prioriterer vi det at lære vores kunder godt at kende højt – ligesom vi gør os umage for, at de hurtigt bliver trygge ved os.

Peter Meggers, der er ny finansieringskonsulent hos Leasing Fyn i det Sydjyske, når det gælder kunder inden for landbrugs- og entreprenørbrancherne, er et af flere gode eksempler på, at vi går målrettet efter at have medarbejdere, som har blik for at møde kunder i øjenhøjde. Peter Meggers er tidligere finansiel landbrugsrådgiver i et pengeinstitut og har derfor et unikt forhåndskendskab til de landmænd, der er hans primære kunder hos Leasing Fyn.

”Som tidligere landbrugsrådgiver ved jeg, at erhvervet, i visse pengeinstitutter har svært ved at få finansieret nødvendige investeringer. Så når jeg nu i mit job hos Leasing Fyn hører, at en landmand står og mangler nyt udstyr, er jeg helt klar over, hvori udfordringen består. I dag er reglerne i pengeinstitutterne meget firkantede, mens vi her hos Leasing Fyn stadig kan hjælpe landmændene” siger han.

Peter Meggers kender ikke kun til landbruget qua sit tidligere job. Han har også en unik indsigt i branchen, da han er selvstændig landmand ved siden af sit job hos Leasing Fyn.

”At jeg selv har landbrug gør, at jeg er nysgerrig og har en helt naturlig interesse for kundernes bedrift. Det er nemt for mig at sætte mig i deres sted, når de taler om udfordringerne i branchen” siger han.

Vi vil kende vores kunder 

For Peter Meggers er det helt naturligt, at han, inden han møder en kunde første gang, har sat sig grundigt ind i, hvem han kommer ud til. Det handler både om at tage kunden seriøst, men ligeledes om fra starten at lægge grundpillen til en god og tillidsfuld relation.

Det nytter ikke at dukke op uden at ane, om kunden har grise eller køer. Der er jo mange spillere på markedet, der udbyder det samme som os, og jeg tror, at den personlige relation til syvende og sidst har stor betydning for, hvem kunden vælger at lease hos. Skulle jeg eksempelvis selv ud at købe en bil, så ville jeg helt sikkert selv ende med at købe hos ham, hvor relationen var bedst” siger han.

Vi går med i marken og maskinhuset

For Peter Meggers er et godt kundebesøg et besøg, hvor han selv får lov at trække gummistøvlerne på og komme med rundt og se bedriften. Det er her de gode snakke ofte opstår, og her han får det kendskab til stedet, som på den lange bane kan være nyttigt.

”Jeg vil helst møde kunderne ude i bedriften og ikke bare ved køkkenbordet. Som regel vil de også meget gerne vise frem. Hvis kunden for eksempel fremover kommer i en situation, hvor han har brug for at lease noget mere eller større og derfor ringer til mig, er det godt for mig allerede at have set og fået et indtryk af bedriften” siger han.

Interesseret i at finde ud af hvad vi kan hjælpe din virksomhed med? – så er du velkommen til at kontakte os!

PETER LIVONI
Finansieringskonsulent
Landbrug og entreprenør
Nordjylland
Direkte: 41 72 45 23

STEEN ELNEGAARD
Finansieringskonsulent
Landbrug og entreprenør
Midtjylland
Direkte: 63 61 20 41

PETER MEGGERS MATTHIESEN
Finansieringskonsulent
Landbrug og entreprenør
Sydjylland
Direkte: 54 58 10 45

ANDERS HOLM JEPPESEN
Finansieringskonsulent
Landbrug og entreprenør
Sjælland
Direkte: 23 21 35 69

JAN HARTVIG PETERSEN
Finansieringskonsulent
Landbrug og entreprenør
Fyn og Bornholm
Direkte: 63 61 20 42

MORTEN QWIST
Finansieringskonsulent
Landbrug og entreprenør
Sjælland og Øerne
Direkte   23 21 35 66