Skal vi samarbejde om forhandlerleasing?

Der er flere grunde til at vælge os til et samarbejde om forhandlerleasing.

Vi har arbejdet med leasing og factoring i over 30 år. Det har givet os et indgående kendskab til markedet – til vores kunder og deres behov.

Vi har altid været, og vil fortsat værne om at være, en værdibaseret og menneskeorienteret organisation med fokus på at styrke de personlige relationer – internt som eksternt. Vi tror på, at jo bedre vi kender hinanden, jo mere kan begge parter få ud af samarbejdet. Derfor sidder vi ikke kun og administrerer fra kontoret – vi kommer gerne forbi hos dig.

Se her hvordan vi hjalp en forhandler

Vi er gode til personlige relationer

Leasing Fyn er ikke bare en leverandør, men også en seriøs, serviceorienteret og værdiskabende samarbejdspartner, som du altid ved, hvor du har. Og som også er klar til at hjælpe ekstraordinært, hvis du skulle få behov for det.

Vi lægger vægt på kvalitet i arbejdet og kvalitet i dialogen. Hvad det præcis betyder for dig og din virksomhed, fortæller vi gerne mere om, når vi mødes.

Interesseret i at læse mere om, hvad Leasing Fyn står for som virksomhed?

Hvis du vil læse lidt om vores virksomhed – hvem vi er ejet af, hvor mange ansatte vi er, hvad vi står for m.m., så følg linket her.

Vi har et værdisæt

Hos Leasing Fyn har vi 5 værdier, som vi lever efter. Vi er relationsorienterede, tilgængelige, fleksible, troværdige og seriøse.

Læs mere her

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os