Hvorfor vælge Leasing Fyn til factoring?

Hvorfor du skal vælge Leasing Fyn til factoring – det får du svaret på her. Vi har arbejdet med leasing og factoring siden 1983. Det har givet os et indgående kendskab til markedet – til vores kunder og deres behov.

Fordi personlige relationer er vigtige

Vi har altid været, og vil fortsat værne om at være, en værdibaseret og menneskeorienteret organisation med fokus på at styrke de personlige relationer – internt som eksternt. Vi tror på, at jo bedre vi kender hinanden, jo mere kan begge parter få ud af samarbejdet. Derfor sidder vi ikke kun og administrerer fra kontoret – vi kommer gerne forbi hos dig.

Fordi et godt samarbejde betyder meget

Leasing Fyn er ikke bare en leverandør, men også en seriøs, serviceorienteret og værdiskabende samarbejdspartner, som du altid ved, hvor du har. Og som også er klar til at hjælpe ekstraordinært, hvis du skulle få behov for det.

Fordi vi står for kvalitet

Vi lægger vægt på kvalitet i arbejdet og kvalitet i dialogen. Hvad det præcis betyder for dig og din virksomhed, fortæller vi gerne mere om, når vi mødes.

Interesseret i at høre mere om factoring?

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvorfor du skal vælge Leasing Fyn til factoring, så er du velkommen til at kontakte Lars Lyskjær – på mobil 23 21 35 68 eller mail til lars.lyskjaer@leasingfyn.dk. Lars er klar til at svare på dine spørgsmål. Han kigger også gerne forbi hos dig, så I kan tage en snak om din virksomheds muligheder med factoring.

Få svarene på de oftest stillede spørgsmål om factoring

Hvis du mangler viden, når det gælder factoring – så kan du måske finde svarene på vores spørgsmål-svar-liste – se den her.

 

Vi har et værdisæt

Hos Leasing Fyn har vi 5 værdier, som vi lever efter. Vi er relationsorienterede, tilgængelige, fleksible, troværdige og seriøse.

Læs mere her

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til factoring?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os