Hvad er factoring?

Her på siden vil vi gerne svare på: Hvad er factoring hos Leasing Fyn? – eller fakturaadministration som det også kaldes.

Med factoring hos os kan du belåne de fakturaer, som du har udskrevet til dine kunder, og Leasing Fyn udbetaler umiddelbart derefter beløbet til dig. Du belåner din faktura 100%, og får 80% af beløbet med det samme, og resten når kunden har betalt.

På den måde får du frigivet kapital i den tid, der går inden kunden reelt betaler fakturaen. Penge, som du kan anvende mere rationelt andre steder i din virksomheds udvikling. En factoring-aftale med Leasing Fyn kan også omfatte debitoradministration og forsikring, hvis nogle af dine kunder skulle vise sig ikke at kunne betale.

Her er et overblik over vores forskellige factoring-ydelser:

Factoring hos Leasing Fyn er debitorfinansiering (fakturabelåning)

Ved debitorfinansiering – også kaldet fakturabelåning – belåner din virksomhed sine fakturaer hos os, og vi udbetaler fakturabeløbet til dig, så du ikke behøver at vente på at få et stort tilgodehavende udbetalt af kunden.

Factoring hos Leasing Fyn er debitoradministration

Ved debitoradministration påtager vi os at føre din virksomheds debitorbogholderi og rykke kunder for evt. manglende betaling, så du kan bruge din tid på virksomhedens daglige drift og udvikling.

Factoring hos Leasing Fyn er debitorsikring

En forsikringsaftale, som begrænser tabet for din virksomhed, hvis en kunde ikke betaler.  Vi tilbyder debitorsikring via vores samarbejdspartner Euler Hermes Kreditforsikring.

Måske er du også interesseret i leasing?

Måske leaser du også til din virksomhed i dag? – eller måske har du overvejet at lease? – i Leasing Fyn kan vi også hjælpe din virksomhed med leasing.

Rigtig mange virksomheder leaser eksempelvis firmabilerne i dag – og vi har også specialister i billeasing – dem finder du her. De er altid parate til at hjælpe dig, hvis du overvejer ny firmabil – personbil eller varebil – de sparrer gerne med dig. Drejer det sig om leasing af varebil, kan det f.eks. handle om størrelse, motorvalg, udstyr og indretning, om det skal være med eller uden serviceaftale. Og ofte kan det være en udfordring at komme af med den brugte bil – det kan vi også hjælpe med.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til factoring?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os