Fordele ved factoring

Afhængig af hvad din factoring-aftale indeholder, så giver den dig større økonomisk handlefrihed gennem en likviditetsforbedring, da du vil få udbetalt dine fakturaer – op til 80% – straks ved leveringen. Du får med andre ord mulighed for at tilbyde dine kunder fordelagtige kreditter, uden at du selv behøver at vente på pengene.

Vores erfaring er, at tab på debitorer begrænses, hvis du vælger at lade os stå for debitoradministrationen. Det er en tidskrævende opgave at rykke kunder for betaling, og mange får det ikke gjort systematisk. Vi håndterer administrationen af debitorer meget professionelt og har en effektiv opfølgning på de enkelte sager. Du betaler selvfølgelig kun for de ressourcer til administration, der er brug for, hvilket igen kan give dig besparelser i dit debitorbogholderi.

Og så skal vi ikke glemme, at du med en factoringaftale hos Leasing Fyn slipper for den ubehagelige opgaver at rykke for betalingen hos selv gode kunder.

Få adgang til Webfactoring.dk

En factoringaftale med os giver også adgang til Webfactoring.dk, som er en online service, vi tilbyder vores factoringkunder. På Webfactoring.dk kan du bl.a.:

  • se saldi og bevægelser på belånings- og sikringskonti
  • se udvalgte køberoplysninger, herunder stamdata, saldi og bevægelser
  • se udvalgte fakturaoplysninger
  • hente diverse formularer
  • fremsende filer med køber- og fakturadata.

Systemet er åbent alle hverdage fra kl. 8.00 til 24.00.

Har du spørgsmål til factoring generelt eller specifikt til Leasing Fyns factoringydelser, er du meget velkommen til at kontakte vores kundechef Lars Lyskjær – du kan se Lars Lyskjærs kontaktoplysninger i boksen her til højre.

Du kan også få et konkret tilbud ved at udfylde og sende en factoringformular til os. Klik her for at få et tilbud om factoring

Vi har et værdisæt

Hos Leasing Fyn har vi 5 værdier, som vi lever efter. Vi er relationsorienterede, tilgængelige, fleksible, troværdige og seriøse.

Læs mere her

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til factoring?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os