Vær klar til miljøindsats

Interesseret i at læse nogle gode råd fra vores kundechef i Transport- og industriafdelingen Thomas Vandkrog Darving? Thomas har netop udtalt sig til en artikel i Transportmagasinet.

Følg linket her – Vær klar til miljøindsats.

I vores Transport- og industriafdeling sidder der et hold af specialister, der er klar til at servicere dig – så tag endelig fat i os, hvis du vil have en god snak om din vognpark.

Hvad gør jeg, hvis ikke min virksomhed er i transportbranchen?

Vi tilbyder leasing på tværs af brancher i hele Danmark –  derfor vil vi også gerne hjælpe din virksomhed selvom den ikke er i transportbranchen. Vi har eksempelvis mange kunder i landbrugsbranchen, entreprenørbranchen og inden for industien.

Du kan finde vores medarbejdere her.

Hvem er Leasing Fyn?

Læs mere om hvem vi er, og hvad vi står for her på vores side. Find ud af hvem vi er ejet af, hvor mange vi er, og hvordan vi kan hjælpe dig med leasing.

Følg linket til Om Leasing Fyn.

På udkig efter en ny firmabil?

Hvis du går med tanker om at investere i en ny firmabil, så er du velkommen til at tjekke vores tilbud på biler ud her.

Hos os kan du lease din bil uanset hvilket mærke, du er interesseret i, du kan lease både ny og brugt bil, og vi hjælper dig også gerne af med den bil, du har.

Vi har beskæftiget os med leasing siden 1983, og vi har derfor en stor og bred erfaring med leasing at byde ind med. I ryggen har vi vores 3 ejere – Middelfart Sparekasse, Sparekassen Sjælland-Fyn og Fynske Bank. Vi er 53 medarbejdere – hovedparten sidende her på vores hovedsæde i Odense SV, men også i nærheden af dig. Vi kommer gerne på besøg i din virksomhed til en god snak om dine muligheder for finansiering ved brug af leasing.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os