Dine fordele ved leasing af entreprenørmaskiner

Der er en række fordele ved leasing af entreprenørmaskiner. En leasingaftale giver dig større økonomisk handlefrihed. Du undgår at skulle binde penge i dyrt udstyr/driftsmateriel. I stedet kan du bruge pengene til at skabe vækst i din virksomhed. F.eks.  ved at udvikle nye eller eksisterende produkter, opbygge nye markeder, investere mere i salg og markedsføring eller måske opnå bedre rabataftaler hos leverandører og samarbejdspartnere.

Du undgår også en større udbetaling. Vi finansierer normalt anskaffelsen 100%, samtidig med, at du bevarer dine lånemuligheder i banken. Du skal ikke trække på kassekreditten eller optage lån.

Interesseret i at høre om din virksomheds muligheder med leasing?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed – ring bare 62 61 20 20. Vi er et hold af erfarne specialister, der hver dag arbejder for at gøre det bedst muligt for vores kunder – du kan læse mere om vores virksomhed ved at følge linket her. 

Du kan også lease dine firmabiler hos os

Hvis du har behov for at udskifte dine firmabiler eller supplere med flere firmabiler, så er du velkommen til at kontakte en af vores billeasing-specialister, når det gælder varebiler og personbiler. De har styr på modellerne hos de forskellige bilmærke. Vi giver også gerne en pris for din brugte bil – hvis du har sådan en, du skal af med i forbindelse med bilskifte. Du kan kontakte Søren Olesen på 23 21 35 62 eller Danny Jeppesen på 41 72 45 29.

Se vores aktuelle tilbud på biler her

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os