Hvorfor vælge Leasing Fyn?

Vi har arbejdet med leasing siden 1983. Det har givet os et indgående kendskab til markedet. Og til vores kunder og deres behov.

Vi har altid været, og vil fortsat værne om at være, en værdibaseret og menneske-orienteret organisation med fokus på at styrke de personlige relationer – internt som eksternt. Vi tror på, at jo bedre vi kender hinanden, jo mere kan begge parter få ud af samarbejdet. Derfor sidder vi ikke kun og administrerer fra kontoret. Vi kommer gerne forbi hos dig til en god snak om din virksomhed og de behov, I har.

Vi er gode til det med personlige relationer

Leasing Fyn er ikke bare en leverandør, men en seriøs, serviceorienteret og værdiskabende samarbejdspartner, som du altid ved, hvor du har. Og som også er klar til at hjælpe ekstraordinært, hvis du skulle få behov for det.

Vi lægger vægt på kvalitet i arbejdet og kvalitet i dialogen. Hvad det præcis betyder for dig og din virksomhed, fortæller vi gerne mere om, når vi mødes.

Interesseret i et møde? Så er du velkommen til at kontakte os på 62 61 20 20 – eller finde den finansieringskonsulent, der er tættest på dig her.  Vi har konsulenter over hele landet, og derfor også én, der servicerer kunder i dit område.

Vi hjælper også gerne med finansiering af din virksomheds biler

Hvis du vil skifte en varebil eller personbil ud, eller har planer om at udvide med en eller flere biler – så hjælper vi gerne. Vi tager hånd om hele processen afhængig af dine ønsker. Og hvis du har en gammel bil, du gerne vil af med, så kan vi også løse det. Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, når det gælder billeasing, så er du velkommen til at kontakte en af vores specialister i billeasing: Søren Olesen på 23 21 35 62 eller Danny Jeppesen på 41 72 45 29.

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Vi har et værdisæt

Hos Leasing Fyn har vi 5 værdier, som vi lever efter. Vi er relationsorienterede, tilgængelige, fleksible, troværdige og seriøse.

Læs mere her

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os