Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing
Byggeplads med stilladser
Frigør likviditet med

Ejendomsleasing

Kender du fordelene ved
at lease ejendomme?

Når du leaser erhvervsejendomme, frigør du likviditet til fleksibel og dynamisk udvikling af din virksomhed – fordi du undgår at binde kapital i mursten.

Se i stedet ejendomsleasing som dit attraktive, udviklingsorienterede alternativ til traditionel finansiering gennem kreditforeningen.

Vær opmærksom på forudsætningerne for ejendomsleasing: Ejendommen skal være universalt anvendelig – og ligge i en større by. Samtidig er det også et krav, at du enten selv ejer erhvervsdomicilet – eller bruger det i erhvervsmæssig sammenhæng.

Kender du fordelene ved
at lease ejendomme?

5 hurtige om leasing af fast erhvervsejendom

Tal alle dine fordele, potentielle faldgruber og vækstmuligheder igennem med en af vores konsulenter, før du beslutter dig

Du får selve brugsretten til ejendommen

Vi ejer bygningen, og du leaser den af os

Leasingperioden er typisk 5-10 år – men kan forlænges

Du undgår de dyre ting­lysningsafgifter til pantebreve

Dine leasingydelser er normalt fuldt fradrags­berettigede

Hvilken leasingform matcher bedst din virksomhed?

Brug især ejendomsleasing
i disse 3 situationer

Du får automatisk mange leasingmuligheder til din rådighed, når du tænker leasing ind i finansieringen af industri- og erhvervsejendomme: Læs uddybningen herunder.

To mænd under møde

Ejendomsleasing af nybyggeri

Lav selv entreprisekontrakten med håndværkerne, når du vil leasingfinansiere en nyopført ejendom. Indgå derefter totalentreprisekontrakten med os som bygherre. Vi køber så byggegrunden på de vilkår, du er blevet enig med sælger om. Og du leaser så af os.

Skal vi hjælpe dig med leasing af nybyggeri?

To mænd under møde

Erhvervsleasing af eksisterende ejendomme

Når du vil lease en allerede opført erhvervsejendom, køber vi den først af den nuværende ejer – til den pris og de vilkår, du og ejeren er blevet enige om. Derefter leaser du den af os – så du får den fulde brugsret, mens vi står som ejere.

Skal vi hjælpe dig med leasing af eksisterende ejendomme?

Træmodel

Finansiering med ”sale-and-leaseback”

Lav en ”sale-and-leaseback”-aftale med os, når du vil sælge din virksomheds ejendomme til os som leasingselskab – for derefter at lease selvsamme ejendom af os. Kontakt en af vores ejendomsspecialister – og få uddybet alle dine fordele ved ”sale-and-leaseback.”

Skal vi hjælpe dig med leasing af eksisterende ejendomme?

Kontakt en af vores ejendomsspecialister

Tal alle dine fordele, potentielle faldgruber og vækstmuligheder igennem med en af vores konsulenter, før du beslutter dig

Skriv til en specialist

Beregn leasingydelse