Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger

Vi forklarer her, hvordan vi i Leasing Fyn anvender de spor, som du efterlader, når du besøger vores hjemmeside www.leasingfyn.dk.

Hjemmesiden udbydes af:

Leasing Fyn Bank A/S

Bondovej 1

5250 Odense SV

Telefon: 62 61 20 20

E-mail: leasingfyn@leasingfyn.dk

2. Cookies

Vi benytter cookies på vores hjemmeside – men kun hvis du accepterer det.

En cookie er en lille stump kode, der gemmes på din computer. Cookies kan gemme oplysninger om din adfærd på nettet, eller sikre at en side fungerer rent teknisk. En cookie er en passiv fil, som ikke kan sprede virus eller andre skadelige programmer til din computer.

Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal starte forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er f.eks. en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et website, hver gang du kommer på besøg.

Cookies er med til at fortælle os om dit besøg. De cookies, vi bruger, har til formål at give dig en bedre bruger- og kundeoplevelse.

For at fastlægge hvem der besøger vores hjemmeside, bruger vi f.eks. cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Vi indsamler informationer om hvor lang tid, du er på vores hjemmeside, hvilke sider du besøger m.m. Ud fra disse oplysninger forsøger vi løbende at blive bedre til at tilpasse indholdet på vores hjemmeside, så den bedst muligt giver vores besøgende den information, de gerne vil have.

Cookies levetid er forskellig alt efter, hvad den enkelte udbyder har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart, du lukker browservinduet – andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres cookies – bemærk her at levetiden forlænges efter hvert besøg på siden.

Du kan blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies og modtage en advarsel, før du gemmer en cookie. Du kan f.eks. se, hvordan man gør det på www.minecookies.org.

Hvis du vælger at blokere for alle cookies eller sletter eksisterende cookies på din computer, kan du stadig læse tekst på vores hjemmeside, men der kan være funktioner, du ikke kan bruge optimalt, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger er de oplysninger, hvor vi beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du benytter de forskellige funktioner på vores hjemmeside.

Vi videregiver ikke oplysninger fra hjemmesiden til 3. part, og vi indsamler ikke personoplysninger uden, at du selv har oplyst dem til os på vores formularer her på hjemmesiden. F.eks. i forbindelse med bestilling af vores nyhedsbrev om brugt udstyr. Du kan tydeligt se på formularerne, hvad det er for oplysninger, du i den sammenhæng giver os.

Når du giver dine personoplysninger til os, bruger vi dem til at give dig den service, du har bedt om – eksempelvis ved at sende dig en e-mail, når vi har brugt udstyr i den eller de kategorier, som du har udtrykt interesse for. Når vi har givet dig det, du har bedt om, sletter vi dine oplysninger. I forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev om brugt udstyr, sletter vi dig dog først i det øjeblik, du afmelder nyhedsbrevet.

Vi bruger også oplysningerne til at få indsigt i, hvem der besøger vores hjemmeside, og hvad de besøger. Indsigten bruger vi bl.a. til at udvikle vores hjemmeside, vores produkter og services. Vi har derfor vores hjemmeside sat op i Google Analytics.

Persondataloven siger, at vi skal opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personoplysninger på computere med begrænset adgang, der er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis det viser sig, at oplysningerne er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve dem rettet, slettet eller blokeret. Du kan til en hver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig bliver brugt. Du kan også til en hver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger vedrørende dig til Datatilsynet, jf. persondatalovens §58, stk. 1.

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os