Aqua d’Or Mineral Water A/S – om vigtigheden af personlige relationer

Personlige relationer er en vigtig del af et godt samarbejde. Også for Aqua d´Or. Virksomheden ligger i Fasterholt ved Brande. De producerer vand på flaske – i øvrigt i sin tid som de første i Danmark til det.

På et tidspunkt havde Aqua d´Or behov for at udvide den eksisterende lagerkapacitet. De valgte hurtigt Leasing Fyn som samarbejdspartner til ejendomsleasing.

Leasing Fyn har fra start af stillet et team af medarbejdere til rådighed for Aqua d´Or fra vores Transport- og industriafdeling – bestående af vores finansassistent Mette Nylandsted Andersen, vores finansieringskonsulent Søren Errebo og kundechef Thomas Vandkrog Darving – de er også med på filmen her. Det er vigtigt for os at være tilgængelige, når der er brug for os – og det er vi bl.a. ved at stille med et tam af medarbejdere i forhold til vores kunder og forhandlere.

Økonomidirektør Jesper Damkier siger om samarbejdet med Leasing Fyn:

“Aqua d´Or er kendt for at sælge flasker med vand. Vi var de første i Danmark, der lancerede vand på flaske. Til at starte med producerede vi udelukkende for andre. Sidenhen er vi gået over til at producere for os selv. Og sælger også primært for os selv i dag.

Da vi for nogle år tilbage stod med udfordringer med vores eksisterende lagerkapacitet, undersøgte vi markedet for at se, hvilke muligheder der var for finansiering. Men valget faldt hurtigt på Leasing Fyn. De var nogle af de få, der kunne tilbyde os den løsning, vi havde brug for.

Samarbejdet med Leasing Fyn har været rigtig godt. De har været rigtig fleksible i den løsning, de har tilbudt os. Der var mange udfordringer undervejs. Dem har de kunne løse for os.

Vi har haft en rigtig god kontakt til Leasing Fyn. Det er helt sikkert, at det i det daglige arbejde har været let at vide, hvem man skulle ringe til, og hvem der var nøglepersonerne at tage fat i hos Leasing Fyn.

Der er ingen tvivl om, at det gode samarbejde, vi har haft undervejs, gør, at næste gang vi skal se på leasingselskaber, så er Leasing Fyn absolut et af dem, vi vil spørge igen.”

Udover Jesper Damkier fra Aqua d´Or, så er Max Grasborg, der er projekt- og indkøbschef, også med i filmen herunder.

Har du også brug for hjælp til finansiering?

Hvis din virksomhed har behov for at investere i eksempelvis nyt udstyr til produktionen, i firmabiler, eller i ejendom – lige som Aqua d´Or, så er du velkommen til at kontakte en af vores finansieringskonsulenter. De kommer gerne forbi hos jer til en god snak om mulighederne med leasing. Du kan finde kontaktoplysningerne på finansieringskonsulenterne her.

I Leasing Fyn er gode personlige relationer til vores kunder og forhandlere vigtige. Derfor har vi et værdisæt, som en del af vores virksomhedskultur, der handler om det – du kan læse om vores værdier om gode personlige relationer her.

Brug for en ny firmabil?- se vores aktuelle tilbud på leasing af personbiler og varebiler her

Du er også velkommen til at kontakte en af vores specialister i billeasing – ring til Danny Jeppesen på 41 72 45 29 eller Søren Olesen på 23 21 35 62.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os