ProShop Europe A/S – om vigtigheden af personlige relationer…

Gode personlige relationer til deres samarbejdspartner inden for leasing er vigtige for Proshop Europe A/S. De sælger og udlejer professionelle tekniske totalløsninger – eksempelvis til konferencer, messer og events. Virksomheden ligger i Århus og har tæt på 100 ansatte.

Direktør Jens-Ulrik Carstensen siger om samarbejdet med Leasing Fyn:

“Vi arbejder både med leasing til vores interne ting, og vi arbejder rigtig meget med leasing til vores kunder. Det er et vigtigt våben.

Hvis du forstår at bruge finansiering rigtigt, så er det næsten lige så vigtigt, som dine varer, for det er en del af hele pakken.

Jeg kan sidde ærligt og sige til en kunde: ”Jeg synes, vi skal prøve at spørge Leasing Fyn på det her. Fordi de kender vores varer.”

Den personlige relation den er fantastisk. Fordi vi er så tæt på hinanden, så har jeg jo en klar fornemmelse af, hvad de vil være med til, og hvad de ikke vil være med til. Så vi synes også, at vi får en god sparing med Leasing Fyn omkring, hvordan vi kan løfte opgaverne bedre, og dermed bliver det også en bedre forretning – både for dem og for os. Men da specielt også for kunderne, og det, synes jeg, er vigtigt.

Det betyder jo, at kunderne mødes af to virksomheder, der kommer som én med en samlet løsning. Det er stærkt. Det kommer man kun, hvis man har arbejdet sammen længe, og hvis man vil hinanden. Og der er ingen tvivl om, at Leasing Fyn de vil os. Og vi vil Leasing Fyn.”

Gode personlige relationer vil vi også gerne have til din virksomhed

For os i Leasing Fyn er gode personlige relationer vigtige – derfor har vi et værdisæt som en del af vores virksomhedskultur, der netop handler om det. Du kan læse vores værdier her.

Hvis din virksomhed – lige som Proshop Europe – er interesseret i at kunne tilbyde leasing til jeres kunder, så er du velkommen til at tage kontakt til en af vores finansieringskonsulenter i vores Forhandlerleasing-afdeling – de er altid klar til at fortælle dig om mulighederne med leasing som salgsværktøj. Du finder finansieringskonsulenternes kontaktoplysninger her.

Du er også velkommen til selv at læse mere om mulighederne med Forhandlerleasing her.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os