Se vores aktuelle tilbud på leasing af personbiler

Måske du skulle tjekke vores aktuelle tilbud på personbiler, hvis du skal have ny firmabil. Vi har samlet en række spændende bilmodeller nedenfor, som vi har særligt fokus på lige nu.

Der tages forbehold for trykfejl og billeder af biler, der måtte have andet udstyr end beskrevet.

Vi finansierer både nye og brugte biler – og kan også hjælpe dig af med den gamle bil

Finder du ikke den bil, du er interesseret i blandt vores aktuelle tilbud på leasing af personbiler, så betyder det ikke, at den ikke kan leases hos os.

Vi finansierer som udgangspunkt alle typer personbiler til firmakørsel – både nye og brugte og i de forskellige mærker. Og vi giver dig gerne et tilbud på præcis den bil, du gerne vil ud at køre i. Og har du en brugt bil du skal af med, så hjælper vi også gerne med det.

Flere forskellige løsninger når det gælder billeasing

Vi har forskellige leasing-løsninger – eksempelvis afhængig af om du vil lease med eller uden vedligeholdelse og dæk – det kalder vi henholdsvis Billeasing (finansiel leasing) og Bil Leasing Plus (operationel leasing).  Du kan læse mere om Bil Leasing og Bil Leasing Plus her. Og gælder det splitleasing eller flexleasing, så er det også en mulighed hos os.

Ønsker du mere information?

Ønsker du mere information om billeasing og dine muligheder, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores specialister i billeasing: Søren Olesen på 23 21 35 62 eller Danny Jeppesen på
41 72 45 29.

Nyhedsbrev om brugt udstyr

Interesseret i at modtage en e-mail fra os, når vi har brugt udstyr, som du er interesseret i?
Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os