2020 bød på et godt resultat til os for 11. år i træk!

Her kan du læse lidt om, hvordan det er gået for os i 2020.

Vores direktør Kurt Madsen siger:

”Værdien af loyale og erfarne medarbejdere er enorm, og vores medarbejderes mangeårige relationer til vores mange trofaste kunder betyder, at vi år efter år kan skabe flotte resultater”.

Vi kom ud af 2020 med et overskud på 20,1 mio. kr. og nåede et samlet udlån på 2.300,7 mio. kr.. En stigning i udlånet i forhold til året før på 104,3 mio. kr. svarende til en vækst på 5%.

Du kan læse hele pressemeddelelsen her

Vi er en virksomhed, der vægter de personlige relationer i vores samarbejder meget højt. Vi gør, hvad vi kan for at være til stede med den rigtige løsning for den enkelte kunde – og at være tilgængelige og imødekommende.  Godt 6.000 kunder har lige nu en eller flere leasingaftaler hos os – og det er vi glade for! Tak til vores kunder og forhandlere for at have os som deres foretrukne samarbejdspartner, når det gælder leasing.

Hvis du har brug for sparring til din virksomheds investeringsplaner her i 2021 – så kan du finde vores medarbejdere her.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os